BURSA / KELES - Abdullah Akça Ortaokulu

Mrt

10 KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL TEMASIYLA OKULUMUZDA  DÜZENLENEN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN 8/A ÖĞRENCİSİ RÜMEYSA BABAN'A ÖDÜLÜNÜ TESLİM ETTİK.

Mrt

KELES İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN BİRLİNKTE OKUYORUZ PROJESİ KAPSAMINDA HER ÇARŞAMBA 19:30 DA OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILIYOR. BİRLİNKTE OKUYORUZ PROJESİNE EN FAZLA KATILIM SAĞLAYAN 3 ÖĞRENCİMİZ AYŞEN BALI, KADER ASLAN VE İSMAİL ÖZDEMİR'E TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ TESLİM ETTİK..

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN 100. YILINI ''10 KITA BİR VATAN'' TEMASIYLA OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ AYDIN İLKER BOZKURT VE İSMAİL AHMETÇEOĞLU İLE PROGRAMDA GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER..

Ara

BURSA İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde okulumuz TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazandı. Okulumuzun, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir.

Kas

Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir..                                       M.KEMAL ATATÜRK

Kas

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 82. YILINDA OKULUMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANDIK. SAYGI,MİNNET VE RAHMETLE..

CUMHURİYETİMİZİN 97. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK..

2020/2021 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Şbt

İlimizin VOSGARAJ16 isimli Klasik Araba Severler Topluluğunun üyeleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize araçlarını tanıttılar.Ayrıca yanlarında getirdikleri spor malzemelerini öğrencilere hediye ederek onları mutlu ettiler.Kurumumuza yapmış oldukları anlamlı katkıdan dolayı Vosgaraj16 üyelerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Türk Kızılay ı yetkilileri ; öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması adına giysi ve ihtiyaç malzemesi hediyelerini okulumuzu ziyaret ederek sundular.

Ara

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Maker Karavan Projesi kapsamında etkinlik karavanı okulumuzu  ziyaret etti.Robotik kodlama ve basit torna atölyesi etkinlikleri öğrencilerimizin büyük beğenisini topladı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni İsmail Orhan ; öğrencilerimizin ders içinde öğrendikleri bilgileri pekiştirmeleri için sinema etkinliği düzenledi.Yapılan etkinlik sayesinde öğrencilerimiz tarihimizi daha iyi anlıyor ve zihinlerinde yer açıyorlar.Etkinliğin sinema anlayışında olması öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerine fırsat tanıdı.