BURSA / KELES - Abdullah Akça Ortaokulu

Abdullah Akça Ortaokulu

Harmancıkdemirci Mahallaesi KELES/BURSA
Vizyon
Okulumuzu, çağın yeniliklerine uygun bir eğitim ve öğretimle ülke genelinde dengi okullar arasında başarılı,tercih edilen bir yere yerleştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak.
Misyon
Okulumuzda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak öğrencilerimizin tüm hedeflerin odak noktası yapılması ve tam öğrenmenin uygulanması,okul çalışanlarının birbirlerine ve kendilerine güvenerek üretken bir ortamda verimli çalışması,eğitim ve öğretim süresince öğrenci ve veli memnuniyetinin sağlanması,öğrencilere bir birey olarak saygı duyan ve bireysel farklılıkları zenginlik kaynağı kabul eden bir kurum kültürü ile sürekli değişim içinde çalışana ve öğrenciye mutlu,başarılı olabileceği bir ortamın hazırlanması için ortam hazırlamak
Başarılar
2015-2016 YILI MEDİNE SEVİM adlı öğrencimiz DPYS Yİ Kazanmıştır.Mezun öğrencilerimiz başarılı bir şekilde liselere yerleştirilmiştir. *Okulumuz ilçede yapılan satranç turnuvalarında 2014,2015,2016 yıllarında birincilik elde etmiştir. 6. sınıf öğrencilerimizden İsmail ÖZDEMİR 2020 İOKBS sınavında başarılı olarak burs almaya hak kazanmıştır.2021 İOKBS sınavında ise Emirhan ÇAKMAK ve Betül AVŞAR adlı öğrencilerimiz burs almaya hak kazanmışlardır.
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN-OKULUMUZUN DOĞU GÖREVİ SÜRESİ 5 YILDIR.HİZMET PUANI 18 DİR.
09.00-15.45
ÖĞRETMEN SERVİSİ
Yerleşim Yeri
ÖĞRETMENLER KENDİ ARALARINDA SERVİS TUTMAKTA VE KELES MERKEZDE İKAMET ETMEKTEDİRLER.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
BURSA/KELES HARMANDEMİRCİ KÖYÜ KELESİN MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR.BURSA MERKEZE 72 KM DİR.